appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
STER Advertentie

Dylan Groenewegen heeft spijt: 'Hoop het beste voor Fabio'

GETTY IMAGES
vrijdag 7 augustus 2020 | NOS | Redactie

Dylan Groenewegen bevindt zich sinds woensdagmiddag in het oog van een storm. In de sprint van de eerste etappe van de Ronde van Polen week hij van zijn lijn af, wat een afschuwelijke valpartij van Fabio Jakobsen tot gevolg had. Verslagen en hevig geƫmotioneerd doet Groenewegen nu bij de NOS voor het eerst zijn verhaal. "Ik heb er spijt van."

In Langs de Lijn en Omstreken ging verslaggever Gio Lippens in op het gesprek dat hij had met de wielrenner van Jumbo-Visma.

Dylan Groenewegen heeft spijt: 'Ik hoop het beste voor Fabio'

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1