appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Nimir Abdel-Aziz komt in een topteam terecht

Revivro Milano/ANP
zondag 28 juni 2020 | NOS | Roy van den Busken Twitter

Volleyballer Nimir Abdel-Aziz had al drie maanden geleden een contract getekend voor viervoudig Italiaans landskampioen Trentino Volley, maar pas zaterdag werd de transfer bekendgemaakt. De international verlaat Revivre Milano, waar hij dé topspeler was.

In NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 reageerde Abdel-Aziz op zijn transfer. "Het hele team werd bij Revivre om mij heen gebouwd. Nu ga ik naar een team dat om de prijzen speelt, met allemaal wereldtoppers", zegt de 28-jarige volleyballer over de club die driemaal de Champions League won.

Toptransfer Nimir Abdel-Aziz

In evenwicht

Abdel-Aziz vreest niet dat hij zich moet aanpassen en naar de achtergrond verdwijnt. "De punten worden straks verdeeld. Het zal allemaal wat meer in evenwicht zijn als bij mijn oude club." Het is de bedoeling dat een nieuw seizoen van de Italiaanse competitie in de eerste week van september begint.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1