appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Kunststof
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Tour de France is wedstrijd van de hoop'

Bureau Sport
vrijdag 10 april 2020 | BNNVARA | Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport hebben natuurlijk geen live sport om op vooruit te blikken, maar toch is er tijdens de coronacrisis nog veel te doen over evenementen die wel of niet doorgaan.

"Gaan we voetballen op anderhalve meter afstand? Meteen penalty's nemen bij de bekerfinale", opent Frank de discussie over de plannen om de eredivisie te hervatten.

"Aan de ene kant baal ik ervan dat we geen winnaars hebben in 2020, maar aan de andere kant is dit geen oplossing. Ik zou zeggen: dikke streep door dat voetbal."

Tour de France

Erik denkt dat alleen de Tour de France mogelijk nog doorgaat. "De Tour de France is de wedstrijd van de hoop."

"Zowel Niki Terpstra als Dylan van Baarle denkt dat het doorgaat. Natuurlijk is de wens de vader van de gedachte, maar toch."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1