appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuwsweekend
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Old Firm enige wat we nog kunnen kijken'

Bureau Sport
vrijdag 13 maart 2020 | BNNVARA | Bureau Sport

Het wordt een pittig weekend voor de mannen van Bureau Sport nu vrijwel alle sportwedstrijden zijn afgelast door het coronavirus."The Old Firm gaat gewoon door met 60.000 man op de tribune. Ze gaan pas maandag alles dicht gooien", aldus Frank en Erik.


Verder maken de mannen zich vooral druk om wat ze allemaal niet kunnen kijken, al ziet Erik ook voordelen.
"Ik ben wel opgelucht dat Ajax-Twente niet doorgaat. Tegen de tijd dat die wedstrijd gespeeld wordt, heeft Twente misschien weer een heel goed elftal."

De Formule 1-race in Melbourne gaat ook niet door, al duurde dat even. "Lelijk hoe lang ze daarover hebben gedaan en respect voor Lewis Hamilton die als eerste zei: schandalig dat we hier nog zitten met z'n allen."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1