appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Erben Wennemars hoopt dat Federer doorgaat tot zijn zestigste

B.V.S.C.
maandag 24 februari 2020 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Sport en een wijze les, dat kun je verwachten van De Kleine Sportcitatenquiz van B.V.S.C. Zoals iedere week test Roelof de Vries de kennis van Erben Wennemars.

De Kleine Sportcitatenquiz

Afgelopen weekend liet Max Verstappen weten niet te schrikken van de nieuwe innovatie die Mercedes bedacht heeft in aanloop naar het nieuwe Formule 1-seizoen. Verstappen heeft helemaal gelijk volgens Erben en hij voegt er nog een wijze levensles aan toe: "Leg niet de focus op anderen, maar hou het bij jezelf. Richt je op de dingen waar je zelf invloed op kunt uitoefenen, dan pas heb je de regie over je eigen leven, goed gedaan Max."

Vraag voor jou

Uiteraard is er ook de vraag voor jou, voor thuis. "Hoeveel procent ik momenteel nog van mijn top verwijderd ben? Dat is nog moeilijk in te schatten, maar er zit nog zeker wat winst in." Het gaat om een wielertalent, maar wie zei dit? Is het Remco Evenepoel of Mathieu van der Poel. Laat het weten via de Instagram van De Nieuws BV.

Meer van B.V.S.C.?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1