appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NPO Radio 1 Special
STER Advertentie

Erben Wennemars: 'wat een simpele vragen deze keer'

B.V.S.C
dinsdag 11 februari 2020 | BNNVARA | Redactie B.V.S.C

Na de moeizame B.V.S.C's kleine Sportcitatenquiz van vorige week hoopt Erben Wennemars zich deze week te revancheren. Hij heeft alle kranten gelezen en denkt een perfecte score te gaan behalen, Roelof heeft extra zijn best gedaan om dat te voorkomen.

"Ik ben voor Henk, maar dat is gebaseerd op niks'', vertelt Roelof de Vries. Want welke judoka gaan we naar de spelen sturen? "Dat weet niemand. Dat is heel erg duister, dan mag één iemand beslissen wie er gaat. En dat is het dan", aldus Erben Wennemars. 

Henk Grol deed in ieder geval goede zaken dit weekend. Hij won de Grand Slam van Parijs. "Dat is een beetje het Wimbledon van het judo", vertelt Erben Wennemars. Hoewel Erben bewondering had voor de prestatie van Henk Grol, wist hij niet dat het eerste citaat in De Kleine Sportcitatenquiz van de judoka kwam. 

Er is ook deze week weer een vraag voor thuis en jij kan ook meedoen. Van wie was dit citaat: "Holy shit wat hoog!"

Was dit Jeffrey Herlings die een ongelofelijke sprong maakte op zijn motor of polsstokhoogspringer Rens Blom over het nieuwe wereldrecord van 6 meter 17? Laat het weten via Instagram.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1