appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Taalstaat
STER Advertentie

Sjinkie Knegt terug in internationale shorttrackwereld: 'Heb het wel gemist'

ANP
zondag 9 februari 2020 | NOS | NOS Sport

Sjinkie Knegt is er weer klaar voor. De shorttracker wil zijn rentree maken op het ijs. Om sfeer te proeven reisde hij met de Nederlandse ploeg mee naar de wereldbekerwedstrijd in Dresden. Meer dan een jaar nadat hij ernstig gewond was geraakt bij het aansteken van een houtkachel.

"De meeste schaatsers waren wel weer blij om me te zien en te horen dat het goed met me gaat", vertelt Knegt, die er zo snel mogelijk weer bij hoopt te zijn.

Volgend weekend zijn er wereldbekerwedstrijden in Dordrecht. "Ik hoop er dan weer te zijn", aldus Knegt. "Ik heb het wereldje wel gemist."

Sjinkie Knegt weer op de weg terug

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1