appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
STER Advertentie

Kjeld Nuis wil zijn baanrecord terug

ANP
vrijdag 24 januari 2020 | NOS | NOS Sport

Dit weekend wordt er weer geschaatst in Thialf. Dit keer tijdens de Nederlandse kampioenschappen Allround en Sprint. Met Kjeld Nuis, die vorige zich vorige maand ziek moest afmelden. 

De Olympische kampioen op de 1000 meter was ziek, plaatste zich niet voor het EK, maar mocht via een aanwijsplek toch mee doen op de WK afstanden. Tot grote onvrede van zijn concurrenten Koen Verweij en Dai Dai Ntab. Kjeld Nuis hield zich afzijdig in die discussie, maar vertelt nu tegen Bert Maalderink hoe hij de afgelopen tijd is doorgekomen:

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1