appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Ik was blij met iedere overwinning, dan pas ga je ook veel winnen'

B.V.S.C.
maandag 13 januari 2020 | BNNVARA | Redactie B.V.S.C. Twitter

Het was een sportweekend vol met schaatsen, Erben Wennemars kon zijn geluk niet op. Maar heeft hij het andere sportnieuws wel gevolgd? Roelof de Vries test zijn kennis in De Kleine Sportcitatenquiz van B.V.S.C. Jij kunt natuurlijk ook mee doen, op Instagram staat een vraag voor thuis.

De Kleine Sportcitatenquiz

Uiteraard beginnen Roelof en Erben met het schaatsen, afgelopen weekend tijdens het EK kon Erben aan niets anders denken. Toch haalt hij Esmee Visser en Jutta Leerman even door elkaar, als Roelof hem een quote voorlegt. "Jong, enthousiast en nog steeds op een grandioze manier Europees kampioen geworden", zegt Erben over Leerdam. 

Een wijsheid van Erben

Erben heeft ook nog een wijsheid, voor iedere sporter, maar ook voor iedere niet-sporter. Je moet volgens Erben blij zijn met iedere overwinning in het leven. "Ik was blij met iedere overwinning, dan pas ga je ook veel winnen. Wees blij met wat je haalt, als je daar oprecht blij mee bent dan komt dat grote doel in een keer heel erg dichtbij."

Tot slot de quote voor thuis: 'Je kunt over één ding zeker zijn: er komt nog een spits', waren dat de woorden van Ajax-trainer Erik ten Hag of Feyenoord-trainer Dick Advocaat. Weet jij het antwoord? Ga dan snel naar de Instagram-pagina van De Nieuws BV.

Meer van BVSC?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1