appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Volleybalsters zeker van halve finale OKT na 3-0 zege op Bulgarije

ANP
woensdag 8 januari 2020 | NOS | NOS Sport

De Nederlandse volleybalsters hebben ook de tweede wedstrijd op het olympisch kwalificatietoernooi in Apeldoorn gewonnen.

Na de afgetekende zege op Azerbeidzjan dinsdag ging woensdag Bulgarije met 3-0 over de knie: (25-19, 25-19 en 26-24).

De halve finale van het OKT, waar de nummers één en twee van de twee groepen toe doordringen, kan Oranje zodoende niet meer ontgaan.

De ploeg van de Italiaanse bondscoach Giovanni Caprara gaat met zes punten uit twee wedstrijden en bovendien nul verloren sets fier aan de leiding. Alleen de winnaar van het toernooi pakt een ticket voor de Spelen.

Oranje speelt donderdag op het OKT in Apeldoorn tegen Polen, dat wordt gezien als de sterkste tegenstander, om de groepswinst. Ook die wedstrijd is vanaf 19.30 uur live te volgen op NPO Radio 1 en te zien op NOS.nl.

 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1