appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

De Plakjes willen naar Tokio

ANP
zondag 5 januari 2020 | NOS | Roy van den Busken

Voor de familie Plak is komende week een bijzondere. Broer en zus Fabian en Celeste spelen in het nationale volleybalteam om een olympisch startbewijs af te dwingen. De mannen moeten het karwei klaren in Berlijn en de vrouwen hebben het thuisvoordeel in het Omnisport in Apeldoorn.

"Sowieso is het een droom om de spelen te halen. Maar als we daar samen kunnen zijn, dan zou dat een super ervaring zijn", denkt Fabian. Verslaggever Floris van Hoorn maakte een klein familieportret.

De Plakjes willen naar Tokio

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1