appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Voorzitter NOC*NSF: 'Top 10 medaillespiegel haalbaar'

NOS
woensdag 1 januari 2020 | NOS | Langs de Lijn En Omstreken

Het jaar 2020 wordt een mooi sportjaar, met als hoogtepunt de Olympische Spelen in Tokio. Voor Anneke van Zanen-Nieberg worden het haar eerste Spelen als voorzitter van NOC*NSF. 

Van Zanen werd in mei 2019 voorzitter van de sportkoepel. De oud-handbalster blikt in Langs de Lijn En Omstreken uitgebreid vooruit op het sportjaar. Met als grote doel goede prestaties van Team NL in Tokio.

"Als ik zie hoe goed de prestaties zijn. Als ik kijk naar hoe sterk Team NL is. En als ik zie hoe goed iedereen is voorbereid. Dan is een top 10 op de medaillespiegel echt haalbaar." 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1