appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

De handbalvrouwen moeten de Sportploeg van het Jaar worden volgens Erben Wennemars

B.V.S.C.
maandag 16 december 2019 | BNNVARA | Redactie B.V.S.C. Twitter

Na de spectaculaire overwinning van de handbalvrouwen stond Erben Wennemars te springen op de redactie. Heeft hij wel het andere sportnieuws afgelopen weekend gevolgd? Roelof de Vries test Erben zijn kennis in De Kleine Sportcitatenquiz van BVSC. Jij kunt ook je sportkennis testen, bekijk de video en doe mee met de sportvraag van de week op Instagram.

De Kleine Sportcitatenquiz

Eén sporter kun je wel dé persoonlijke held van Erben noemen: Matthieu van der Poel. Dat Van der Poel dit weekend niet heeft gewonnen is dan ook iets dat Erben snel vergeet. "Het is eenmalig, woensdag wint hij gewoon weer. Ik voel dat als kenner aan."

Daarmee doelt Erben op het Sportgala. De nominaties zijn al bekend, maar Erben vindt dat de regels moeten veranderen. Er is namelijk maar één ploeg die dit jaar Sportploeg van het Jaar kan worden en dat is volgens Erben het handbalteam. "Iedereen is het er mee eens dat die dames gewoon die prijs moeten krijgen."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tot slot is er nog een vraag voor thuis. Wie sprak afgelopen weekend de volgende woorden: 'Hartstikke mooi, maar onze status verandert door deze overwinning niet.' Was het Arne Slot of Dick Advocaat, beiden personen zijn een optie volgens Roelof. Weet jij het antwoord, doe mee via Instagram

Meer van BVSC?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1