appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Focus Extra
STER Advertentie

Tennis op de spelen, leeft dat wel bij de toppers?

ANP
donderdag 12 december 2019 | NOS | Daan van den Berg

Kiki Bertens hield de gemoederen de afgelopen week behoorlijk bezig. Wel of niet naar de Olympische Spelen, dat dilemma schetste ze in een interview met De Volkskrant. Om vervolgens afstand te nemen van de suggestie in het artikel dat zij financiële compensatie zou verlangen van NOC*NSF en de tennisbond voor prijzengeld dat zij zou mislopen.

Feit is dat de gewetensvraag al tijden boven het tennis hangt: ga je voor je eigen carrière, of dien je het landsbelang? Vandaag opende de tennisbond het nieuwe trainingscentrum in Amstelveen. Met Kiki Bertens als een van de eregasten.

Een bijdrage van Edwin Cornelissen.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1