appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Erben Wennemars over Ajacied Noa Lang: 'Geen idee hoe hij heet, maar we gaan nog veel van hem horen'

BVSC
maandag 2 december 2019 | BNNVARA | Redactie B.V.S.C. Twitter

Het weekend is voorbij en Roelof de Vries heeft vier verse sportcitaten verzameld. Hoe goed heeft Erben Wennemars het sportnieuws gevolgd dit weekend, en hoe up-to-date is jouw kennis? Je komt erachter in De Kleine Sportcitatenquiz van B.V.S.C. 

De Kleine Sportcitatenquiz

Een hulplijn was geen overbodige luxe geweest voor Erben, maar misschien kwam het ook omdat Roelof zijn vraag 'hyper actueel' is. Het gaat namelijk over een ploeg die teruggekeerd is naar het vertrouwde systeem en dat heeft gewerkt, want ze hebben gewonnen. Erben is vooral verbaast over het feit dat er op maandag gesport wordt.

Het gaat natuurlijk over de handbaldames die gewonnen hebben van Angola.  Helaas hebben ze wel verloren van Sloveni├ź. Erben: "Ze moeten nu nog twee wedstrijden winnen en waarschijnlijk gaat ze dat niet lukken." 

Het debuut van Noa Lang

Naast handbal bespreken Erben en Roelof ook het debuut van Noa Lang bij Ajax. Tijdens de wedstrijd FC Twente tegen Ajax scoorde de twintigjarige voetballer drie goals. Zelf zei hij over zijn debuut dat hij lang geduld heeft moeten hebben, maar dat het nu is beloond.Erben: "Hij claimde de bal, dat vind ik gaaf. Daar gaan we nog veel van horen, maar hoe hij heet, geen idee."

 Jouw eigen sportkennis testen? Ga dan naar Instagrampagina van De Nieuws BV en beantwoordt de laatste vraag. 

Meer van B.V.S.C.?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1