appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Wat het daglicht niet verdragen kan
STER Advertentie

Bureau Sport: Nijhuis blij dat hij nooit FC Twente fluit

Bureau Sport
vrijdag 29 november 2019 | BNNVARA | Bureau Sport Radio

Erik Dijkstra en superdeluxe invalpresentator Bas Nijhuis blikken voor Bureau Sport vooruit op het voetbalweekend.

Na de topduels Ajax-Utrecht en PSV-Heerenveen moet Nijhuis dit weekend fluiten in de Keuken Kampioen Divisie. "De Graafschap tegen Go Ahead Eagles, een mooie derby. Het is geen strafrondje, altijd mooi op de Vijverberg."

FC Twente-Ajax is aan de neus van scheidsrechter Nijhuis voorbij gegaan, maar dat komt omdat hij in Enschede woont. "Weet je hoe moeilijk dat is? Je doet het nooit goed in je eigen woonplaats. Ik ben blij dat ik nooit meer FC Twente fluit."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1