appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
STER Advertentie

Curlingmannen hopen op succes tijdens EK

ANP
woensdag 13 november 2019 | NOS | NOS Sport

De curlingmannen van Oranje timmeren aan de weg. Een paar jaar terug was curling nog een sport waar in Nederland een beetje lacherig over werd gedaan, maar afgelopen winters lijkt er wat losgemaakt. Met de goede prestaties van Oranje groeide ook het enthousiasme voor de sport.

Aanvoerder Jaap van Dorp en Laurens Hoekman van Team Oranje hebben nu één doel: kwalificatie voor de Spelen - iets wat Nederland nog nooit gelukt is. De Olympische missie begint eind deze week, wanneer Oranje het EK curlt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1