appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Kunststof
STER Advertentie

Wie zei: 'vroeger had ik Sjoel de la Tourette'?

De Nieuws BV
maandag 11 november 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Het bomvolle sportweekend zit er weer op en dus nemen Roelof de Vries en Erben Wennemars de opmerkelijkste uitspraken in de sportmedia door. In De Kleine Sportcitatenquiz bespreken ze onder andere het verborgen talent van Raymond van Barneveld en de belangrijke goal van Luuk de Jong. 

Sportcitatenquiz

"Dat ik de winnende mag maken is mooi voor mij en voor het team, het zal me mijn hele leven lang bijblijven." Erben gokt dat het Feyenoord-verdediger Marcos Senesi was, maar dat is fout. "De uitspraak is van Luuk de Jong, die van de zomer de overstap maakte van PSV naar Sevilla", vertelt Roelof. "Hij maakte gisteren in de derby tegen Real Betis pas zijn tweede doelpunt van het seizoen." 

Sjoelen met darters 

Een opvallende uitspraak in de sportmedia was: "vroeger had ik Sjoel de la Tourette". "Het is een gokje, maar ik denk Raymond van Barneveld", zegt Erben. "Dit was inderdaad een uitspraak van de dartlegende", vertelt Roelof. "Raymond Van Barneveld zei dit tijdens de deelname aan een programma waarin personen uit de dartwereld het tegen elkaar opnemen in een sjoel-competitie." 

Van de Sanden of Berghuis? 

Roelof en Erben sluiten af met een vraag voor de kijkers thuis. Wie zei: "ik was het plezier kwijt en daar schrok ik eigenlijk wel van. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Ik ben aan de slag gegaan met mijn mental coach en ik ben nu weer happy." Was dit Shanice van de Sanden over de periode na het WK-voetbal? Of zei Steven Berghuis dit na alle kritiek op Feyenoord? Laat het weten via Instagram

Elke maandag tussen 14:00 en 14:30 hoor je Erben Wennemars in BVSC

Meer van B.V.S.C?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1