appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Taalstaat
STER Advertentie

Bureau Sport met Lebbis & Jansen: 'Van Bommel eruit, Stam naar PSV'

Bureau Sport Radio
vrijdag 8 november 2019 | BNNVARA | Bureau Sport Radio

Bij afwezigheid van Frank en Erik presenteert het illustere duo Lebbis en Jansen deze week Bureau Sport en natuurlijk blikken ze ook even vooruit op het sportweekend.

 
Dolf en Hans gaan zeker kijken naar de Oranje Leeuwinnen tegen Turkije én naar het EK veldrijden in Italië met Mathieu van der Poel als gedoodverfde winnaar.
 
"In het voorjaar heb ik iemand horen zeggen: als Mathieu van der Poel op een driewieler onder aan de Mont Ventoux staat, rijdt hij nog als eerste naar boven", aldus Dolf.
 

'Van Bommel eruit'

Het is de heren ook opgevallen dat het niet zo goed gaat met PSV en ze stellen rigoureuze maatregelen voor. "Van Bommel gaat eruit en Stam komt in zijn plaats."
 
"Of dat Dickie het erbij gaat doen. Dat kan ie, hij heeft talent zat. Ten Hag gaat natuurlijk naar Bayern, dus dan zou Dickie de volledige top drie kunnen doen."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1