appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
STER Advertentie

Honkbalinternational De Blok en het keiharde leven als prof in Amerika

.
donderdag 7 november 2019 | NOS | NOS Sport

Honkbalinternational Tom de Blok had eigenlijk met het Koninkrijks team op de Premier12 in Mexico moeten staan. Maar omdat de werper net hersteld is van een gebroken elleboog liet zijn club Detroit Tigers hem niet naar het officieuze WK afreizen.

De 23-jarige De Blok vertelt bij Langs de Lijn En Omstreken over het herstel van zijn zware blessure en zijn leven als profhonkballer in honkbalwalhalla Amerika. Ook kijkt hij uit naar het olympisch kwalificatietoernooi in maart en vertelt hij waarom hij eerder een profcontract bij Seattle Mariners na tien dagen inleverde.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1