appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
STER Advertentie

'Je moet die boksbond gewoon opheffen'

BVSC
maandag 14 oktober 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Na weer een boeiend sportweekend maken Roelof de Vries en Erben Wennemars de balans op. In de 'Kleine Sportcitatenquiz' bespreken ze de opvallendste uitspraken uit de media, met speciale aandacht voor de teleurstelling van Nouchka Fontijn en de botsing tussen Verstappen en Leclerc. 

 

"Ik waande mij in een slechte film, die ook nog eens slechter werd. Ik voelde mij wereldkampioen, maar een uur later was ik mijn eerste WK-goud alweer kwijt." Dit zei Nouchka Fontijn nadat haar WK-droom in elkaar stortte. "Het is toch ongelofelijk, die bond moet je opheffen, vertelt Erben.

Erben: "Ze stonden al onder druk en nu is het klaar. Daar wil je gewoon geen wereldkampioen meer bij worden.Ik heb nog nooit meegemaakt dat een sporter het podium opgaat en er uiteindelijk weer wordt afgehaald. Het is walgelijk." 

Lompe actie van Leclerc 

"Het was een lompe actie. Wat moet hij meer doen om straf te krijgen?" "Ik heb er echt helemaal niks van gezien, maar ik weet wel dat deze uitspraak van Verstappen is", vertelt Erben. Max Verstappen werd in Suzuka van de baan geramd door Charles Leclerc, maar die kreeg aanvankelijk geen straf. Na de wedstrijd werd Leclerc alsnog gestraft met strafseconden.

Roelof en Erben sluiten af met een vraag voor de kijkers thuis. Wie zei: "Eric Botteghin is een hele aardige jongen, maar hij is de enige Braziliaan in de wereld die niet kan voetballen." Zei Feyenoord-icoon Willem van Hanegem dit of was het toch Mister Ajax Sjaak Swart? Laat het weten via Instagram

Elke maandag tussen 13:30 en 14:00 hoor je Erben Wennemars in BVSC

Meer van B.V.S.C?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1