appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Wolkbreuk boven hoofd Dafne Schippers'

Bureau Sport
vrijdag 4 oktober 2019 | BNNVARA | Bureau Sport

Er komt een mooi sportweekend aan en dus zitten Frank en Erik weer voor de buis voor het WK atletiek en de interland van de Oranje Leeuwinnen tegen Slovenië.

De mannen maken zich zorgen om Dafne Schippers, die is uitgevallen met een liesblessure. "Er hangt een wolkbreuk boven haar hoofd waar je eng van wordt", aldus Frank.

Erik kijkt uit naar een tweede gouden plak van Sifan Hassan. "Maar er hangt nu een donkere wolk om alles wat zij doet vanwege die dopingcoach Salazar."

Oranjevrouwen

Bij het duel van de Nederlandse voetbalvrouwen met Slovenië ontbreken vrijdagavond veel grote namen. Dat is voor Erik geen enkel probleem. "Dat is juist wel leuk, want dan staan er nieuwe speelsters op zoals Fenna Kalma. Die wordt de nieuwe Abe Lenstra genoemd.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1