appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Ik vind alles mooi aan Ihattaren'

Bureau Sport
vrijdag 20 september 2019 | BNNVARA | Redactie

Frank Evenblij en Erik Dijkstra blikken traditiegetrouw vooruit op het sportweekend en daarin gaat het natuurlijk over de kraker PSV-Ajax.

"Ik vind Mo Ihattaren een fantastische speler, een zeldzaam elegante voetballer. Ik vind alles mooi aan die man", aldus Erik.

Frank kijkt vooral uit naar de race van Max Verstappen in Singapore. "Ik verheug me daarop, en denk dat hij een dikke kans maakt."

FC Twente-fan Erik gaat vrijdagavond naar de derby tegen Heracles. "Ik voorspel dat Twente met 3-1 wint en dat ene doelpunt van Heracles is voor Tom Egbers."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1