appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
STER Advertentie

'Ronald Koeman onderschat de tegenstander niet'

BVSC
maandag 9 september 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Afgelopen weekend rende Erben Wennemars nog door de Zwitserse Alpen, vandaag speelt hij met Roelof de Vries De Kleine Sportcitatenquiz van BVSC. Is het Erben naar zijn bol gestegen op 2000 meter hoogte, of bereikt zijn sportkennis een diep dal? Je ziet het in de video.

De Kleine Sportcitatenquiz

De mannen zijn nog niet eens begonnen of Erben weet de antwoorden al. Maar dat blijkt tegen te vallen. Roelof krijgt zelfs plaatsvervangende schaamte. Na de overwinning op Duitsland denkt Erben dat het bondscoach Ronald Koeman de aanstaande tegenstander, Estland, zeker niet onderschat. Maar niets is minder waar, Koeman ziet de moeilijkheid niet. Ondanks dat, verwacht Erben wel dat het een "nulletje of tien wordt". 

De laatste quizvraag gaat over de breuk tussen Raemon Sluiter en Kiki Bertens, maar wie van de twee moet ervan bijkomen? Dat zie je op onze Instagrampagina.

Erben Wennemars hoor je elke maandag bij B.V.S.C. tussen half 2 en 2 op NPO Radio 1. 

Meer van B.V.S.C.?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1