appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Luister Nederland - Zweden live op NPO Radio 1

ANP
woensdag 3 juli 2019 | NOS | Redactie

Vanavond is het zover: de eerste halve finale op een WK ooit voor de Oranjevrouwen. In een rechtstreeks duel met Zweden zal worden uitgemaakt wie de finale tegen de Verenigde Staten mag spelen.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oranje zal de overtuigende tweede helft in de kwartfinale tegen Italië door moeten trekken tegen de Zweden, die op hun beurt Duitsland uit wisten te schakelen.

Wisseling

Rechtsbuiten Shanice van de Sanden speelt vanavond in haar thuishaven, Lyon, waarmee ze een kleine twee maanden geleden de Champions League wist te winnen. Die vorm heeft ze helaas niet door weten te trekken naar dit WK. De vraag is of Lineth Beerensteyn, de afgelopen wedstrijden invalster, deze keer wél vanaf de start mee mag doen.

Zweden - Nederland is vanavond vanaf 20.30 uur te luisteren bij NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1