appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Nederland tegen Zweden wordt 2-1'

ANP
woensdag 3 juli 2019 | BNNVARA | Bureau Sport Oranjevrouwen Twitter

Vanavond is de avond. De oranjekoorts in Lyon is naar kritieke hoogte gestegen. Hoogste tijd dus voor Erik Dijkstra en Frank Evenblij om de balans op te maken. En: om te voorspellen. Gaan de leeuwinnen de WK-finale halen of zijn de Zweden te sterk? De mannen van Bureau Sport Oranjevrouwen zullen het je eens vertellen.

Japan voorspelde hij goed, Italië had hij goed, dus maar hopen dat Erik weer gelijk heeft: "Het wordt tegen Zweden 2-1." Frank is er alleen niet zo zeker van: hij gokt op gelijkspel. "En dan strafschoppen", zegt hij, "en Sari van Veenendaal, die pakt ze allemaal."

Frank en Erik zijn natuurlijk geen voorspellers van beroep. Gelukkig is daar Slakkie Groenen: dus als zij het niet goed hebben, dan onze voorspelslak vast wel. Want: die heeft het nog nooit fout gehad!

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1