appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Download de NPO Radio 1-app en meld je aan voor de Finish Alert

Dylan Groenewegen tijdens de Tour de France (ANP, 2018)
dinsdag 25 augustus 2020 | RAD1 | Redactie

We hebben er iets langer op moeten wachten, maar de Tour de France is inmiddels in volle gang! Heb je de NPO Radio 1-app nog niet op je telefoon of tablet? Download 'm hier voor iOS en hier voor Android. Met de app mis je niets van Radio Tour de France!

Ben je aan het werk of zit je op het strand, maar wil je wel de Tour volgen? Meld je aan voor de Finish Alert van de Tour de France. Handig als je niets wilt missen van het radioverslag de laatste kilometers van een etappe!

Aanmelden voor de Finish Alert

Bij het openen van de app krijg je de optie om je aan te melden voor de alert. Wil je je later nog aan- of afmelden? Klik links bovenin je scherm op het menu. In het menu dat verschijnt klik je op 'Instellingen'. Daar kan je het schuifje omzetten om de Finish Alert in te schakelen. Ontvang je de alert niet, ga naar je algemene instellingen van je telefoon en zet alle meldingen van NPO Radio 1 aan.

Rijd mee in Podcast De Kopgroep

In de rubriek 'De Natte Vinger' van podcast De Kopgroep voorspellen Joost Vullings, Martijn Hendriks en Mart Smeets dagelijks de winnaar van de etappe van die dag. Weet jij het beter dan de leden van De Kopgroep? Laat hier dan, iedere dag vóór 15.00 uur, je voorspelling achter en maak kans op een De Kopgroep t-shirt!

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1