appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: EenVandaag
STER Advertentie

Download de NPO Radio 1-app meld je aan voor de Finish Alert

Dylan Groenewegen tijdens de Tour de France (ANP, 2018)
zaterdag 6 juli 2019 | RAD1 | Redactie

De Tour de France is in volle gang! Heb je de NPO Radio 1-app nog niet op je telefoon of tablet? Download 'm hier voor iOS en hier voor Android. Met de app mis je niets van Radio Tour de France!

Ben je aan het werk of zit je op het strand, maar wil je wel de Tour volgen? Meld je aan voor de Finish Alert van de Tour de France. Handig als je niets wilt missen van het radioverslag de laatste kilometers van een etappe!

Aanmelden voor de Finish Alert

Bij het openen van de app krijg je de optie om je aan te melden voor de alert. Wil je je later nog aan- of afmelden? Klik links bovenin je scherm op het menu. In het menu dat verschijnt klik je op 'Instellingen'. Daar kan je het schuifje omzetten om de Finish Alert in te schakelen. Ontvang je de alert niet, ga naar je algemene instellingen van je telefoon en zet alle meldingen van NPO Radio 1 aan.

Samen koers kijken in het NPO Radio 1 Tourcafé 

Unieke kans: je kan tijdens de laatste week van de Tour live de uitzendingen van NOS Radio Tour de France bijwonen in het enige echte NPO Radio 1 Tourcafé!

Van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 27 juli opent het NPO Radio 1 Tourcafé dagelijks zijn deuren in Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum. Luisteraars zijn tijdens deze laatste week van de Ronde van Frankrijk van harte uitgenodigd om de magie van NOS Radio Tour de France samen van dichtbij te beleven. Kom naar het Tourcafé!

NOS-presentatoren Robbert Meeder en Gert van ’t Hof volgen samen met oud-wielrenners vanuit Hilversum dagelijks de koers op de voet. Met de bekende jingles en tunes, de Tourartiest, 'De Kwis Die Niet te Googelen Is' door cabaretière Cindy Pieterse en de rubriek met de opmerkelijkste Tour-weetjes op sociale media. En met de elementen die Radio Tour onmiskenbaar Radio Tour maken: Sebastiaan Timmerman die meekoerst op de motor, het spannende finishverslag van Gio Lippens en de interviews net na de meet door Steven Dalebout. Allemaal te zien en te horen in het NPO Radio 1 Tourcafé, elke dag vanaf 14.00 tot circa 18.30 uur. Meld je hier gratis aan.

Rijd mee in Podcast De Kopgroep

In de rubriek 'De Natte Vinger' van podcast De Kopgroep voorspellen Joost Vullings, Martijn Hendriks en Mart Smeets dagelijks de winnaar van de etappe van die dag. Weet jij het beter dan de leden van De Kopgroep? Laat hier dan, iedere dag vóór 15.00 uur, je voorspelling achter en maak kans op een De Kopgroep t-shirt!

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1