appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Als Nederland echt aan wil haken bij de wereldtop, moet deze wedstrijd gewonnen worden'

ANP
dinsdag 25 juni 2019 | BNNVARA | Redactie Bureau Sport Twitter

Volgens Erik Dijkstra is het "de belangrijkste vrouweninterland in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal." Dat Frank Evenblij het er niet helemaal mee eens is laten we even daar, dat het een belangrijke wedstrijd is, weten we allemaal. En met de voorspelling van de mannen van Bureau Sport Oranjevrouwen mogen we best tevreden zijn.

De Nederlandse voetbalvrouwen treffen vanavond het elftal uit Japan. Een belangrijke wedstrijd is het natuurlijk: daarover bestaat geen twijfel. Frank en Erik trappen een balletje om te voorspellen wat het wordt.

Hoop hebben ze zeker: beide heren denken dat de Leeuwinnen gaan winnen. Erik: "Als Nederland echt aan wil haken bij de wereldtop, moet deze wedstrijd gewonnen worden. Er staat echt iets op het spel."

En wie gaat er scoren? Erik stemt op Lieke martens, Frank kiest natuurlijk Jackie Groenen. Ze hebben niet voor nietes de voorspelslak naar haar vernoemd!

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1