appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Ronald Koeman: 'Niet het moment om weg te gaan'

ANP
zondag 2 juni 2019 | NOS | Roy van den Busken

Ronald Koeman heeft genoeg gekregen van alle speculaties en geruchten over een vertrek naar FC Barcelona. "Ik heb me geconformeerd aan de KNVB en heb nog een jaar te gaan naar het EK. Dan is dit niet het moment om weg te gaan", liet hij weten in NOS Langs de Lijn.

Ik heb me geconformeerd aan de KNVB

NOS Langs de Lijn

FC Barcelona wist zich dit seizoen niet te plaatsen voor de Champions League-finale en dat was voor tal van media reden om te beweren dat Barça-trainer Ernesto Valverde plaats zal maken voor de coach van het Nederlands elftal. Koeman zet nu definitief een streep onder de geruchten.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1