appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
STER Advertentie

Van Bronckhorst vertrekt na dit seizoen bij Feyenoord

ANP
donderdag 24 januari 2019 | NOS | Redactie

Giovanni van Bronckhorst stopt na dit seizoen als trainer van Feyenoord. Van Bronkhorst, die met de Rotterdammers in 2017 landskampioen werd, heeft de club laten weten aan een nieuwe uitdaging toe te zijn.

De 43-jarige Rotterdammer is bezig aan zijn vierde seizoen als coach van Feyenoord. Zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af.

Onder leiding van de 106-voudig international van Oranje pakte Feyenoord vijf prijzen, met de eerste landstitel in achttien jaar als hoogtepunt. Van Bronckhorst is dit seizoen met zijn ploeg nog in de race voor de KNVB-beker. In de competitie is de achterstand op PSV en Ajax respectievelijk dertien en elf punten.

NOS-verslaggever Arman Avsaroglu over vertrek Giovanni van Bronckhorst

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1