appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Erben Wennemars: 'Suzanne Schulting wordt Sportvrouw van het jaar'

ANP
maandag 10 december 2018 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Net zoals Erben Wennemars niet kan ophouden over zijn geliefde Elfstedentocht, kan hij niet ophouden over het Sportgala. Want, jullie weten het misschien nog niet, maar Erben wel. Hij weet nu al welke vrouw gaat winnen en legt het voor aan Patrick Lodiers. Weet Erben Patrick te overtuigen?

"Suzanne Schulting gaat winnen", zegt Erben zonder enige aarzeling. "Ik ben een kenner, ik volg het al jaren en ik weet precies wat je moet doen. En wat het sportgala op dit moment nodig heeft is positiviteit. Zijn die andere meiden ook natuurlijk, maar Suzanne Schulting... Die kan wel héél erg blij zijn. Dus: extreem positief."

De sportverkiezing gaat natuurlijk over heel 2018. Dus vergeten we dan al wat er aan het begin van het jaar is gebeurd? Erben heeft een theorie. Want eigenlijk beleven we haar Olympische overwinning opnieuw, door er op terug te kijken bij de overwinningen van de afgelopen tijd. Eens?

Erben Wennemars is elke maandagmiddag tussen 13:30 en 14:00 te gast in De Nieuws BV om het laatste sportnieuws door te nemen.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1