appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Kunststof
STER Advertentie

Zijn de Fransen al bang voor het haast onverslaanbare Oranje in de Kuip?

ANP
donderdag 15 november 2018 | NOS | NOS Sport

"Que si, Que no". Wie zong de hit van Jody Bernal niet mee in 2000? Toch alweer achttien jaar terug. Nu wil het toeval dat het precies even lang geleden is dat het Nederlands elftal een interland verloor in De Kuip.

Toegegeven: voor de rest zijn er weinig overeenkomsten te vinden tussen Oranje en Jody Bernal, maar het was vooral bedoeld om even aan te geven hoelang Nederland al ongeslagen in Rotterdam is. 

Het biedt hoop, zo aan de vooravond van de interland tegen wereldkampioen Frankrijk. De laatste veertien wedstrijden in het stadion aan De Maas werden gewonnen door Oranje.

Grasmeester

In Langs de Lijn En Omstreken geeft Erwin Beltman, de grasmeester in Rotterdam-Zuid, zijn geheim prijs. 

Waarom is de grasmat in Rotterdam Oranje zo goed gezind?

Langs de Lijn En Omstreken

Bange Fransen?

Na de 3-0 zege op rivaal Duitsland is de stemming in het land weer eens positief over het Nederlands elftal. Zijn ze in Frankrijk een beetje bang geworden voor de ploeg van Ronald Koeman?

We vroegen het Jurriaan van Wessem, kenner van het Franse voetbal en inwoner van Monaco. 

Zijn de Franse wereldkampioenen al bang voor Oranje?

Langs de Lijn En Omstreken

De wedstrijd Nederland-Frankrijk (aftrap 20.45 uur) is vrijdagavond live te volgen in Langs de Lijn En Omstreken, vanaf 20.30 uur op NPO Radio 1. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1