appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
STER Advertentie

De NOS Voetbalpodcast #5: Oranje met perspectief en hoop

NOS
maandag 10 september 2018 | NOS | Redactie

Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Allemaal van de commentatoren die langs het veld ter plekke waren. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

Deze week spreekt Arno Vermeulen met zijn collega-commentatoren Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter. 

Ze praten onder meer over Oranje dat met opgeheven hoofd verliest van wereldkampioen Frankrijk. "Dat vind ik wel een verschrikkelijk dooddoener, want dat telt natuurlijk dat niet in de topsport, zegt Jeroen Elshoff. "Ze weten de schade wel zo beperkt mogelijk te houden. Met Ronald Koeman is een stijgende lijn ingezet", vult Jeroen Grueter aan. 

En verder: kopduels win je niet met je kuiten, de zaklamp van Jeroen Elshoff en het sterke gevoel van Jeroen Grueter om de wereldbeker te omhelzen. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1