appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Het ultieme Oranje-duel!

ANP
zondag 8 juli 2018 | NOS | RAD1 | Redactie

Beleef het ultieme oranje-gevoel bij NPO Radio 1! Het Nederlands elftal is er niet bij, maar wij bieden de luisteraar toch die bijbehorende kriebels. We begonnen met zeven memorabele momenten uit de geschiedenis van het Nederlands elftal. Uiteindelijk zijn de twee onderstaande fragmenten tot de beste bevonden! Stemmen is op je favoriet is niet meer mogelijk: genieten van de fragmenten wel. 

1. Het EK van 1988

Nederland - Duitsland: Omdat iedereen wist: "De halve finale, dat was de finale." 

4. Het WK van 2014

Spanje - Nederland: "Dit is mijn 280e interland die ik voor Nederland op de radio mag verslaan. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1