appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Haagse actualiteit door de ogen van politiek redacteuren in 'De Verlenging'

Unsplash
vrijdag 2 april 2021 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

De afgelopen weken met als voorlopige climax het debat van gisteren zijn drukke tijden voor de politieke redactie. Over de Haagse actualiteit en de rubriek van De Nieuws BV 'De Week van Kee', praten politiek redacteuren Merel Ek, Joost Bekendam en Peter Kee.

De Week van Kee: de verlenging

Om de vrijdag praten politiek redacteuren (Joost Bekendam, Anna Pleijsier en Merel Ek) online verder waar de Week van Kee eindigt. In de Week van Kee neemt De Nieuws BV de luisteraar mee naar de achterkamertjes van de politieke week. We stellen je voor aan belangrijke politieke spelers en geven je een inkijkje in de Haagse bubbel. 
Ek, Pleijsier en Bekendam praten met de gast van de Week verder en gaan dieper in op het gesprek van de week. Luisteraars en kijkers kunnen live vragen stellen en meepraten.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1