appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Wat het daglicht niet verdragen kan
STER Advertentie

Fractievoorzitter 50PLUS Van Brenk zegt sorry tegen voorzitter

ANP
woensdag 13 mei 2020 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Corrie van Brenk, de kersverse fractievoozitter van 50PLUS, gaat de voorzitter van haar partij bellen om 'sorry' tegen hem te zeggen. In de hitte van de strijd van de afgelopen weken heeft Van Brenk dingen gezegd die een beetje te ver gingen.

Van Brenk deed deze uitspraken in het NPO Radio 1 programma De Nieuws BV. Van Brenk baalt van alle conflicten en zei dat ze vandaag nog voorzitter Geert Dales telefonisch wil spreken.

Gisteren maakte Dales bekend dat hij aangifte heeft gedaan van smaad en laster tegen Corrie van Brenk. De nieuwe fractievoorzitter had de reputatie van Dales in de media beschadigd. Daar heeft Van Brenk spijt van.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schone lei

Van Brenk wil graag met een schone lei verder. Het is zaak om de kiezers die door alle conflicten zijn weggelopen weer snel terug te winnen liet ze weten bij De Nieuws BV.

Corrie van Brenk gaat voorzitter 50Plus Dales bellen

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1