appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Nieuwlicht

NieuwLicht is het interactieve opinieplatform van de EO, waar christenen op een constructieve manier kunnen bijdragen aan het maatschappelijk debat. De podcast van NiewLicht zijn gesprekken van de meetups in het land.

Podcast afleveringen

NieuwLicht Café: over de jacht

vrijdag 21 december 2018, 16:02 uur

Een toenemend aantal wilde zwijnen op de Veluwe en teveel herten bij de Oostvaardersplassen: het grootwild in Nederland komt regelmatig in het nieuws. Hoe moeten we omgaan met die grote aantallen wild in Nederland?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1