appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

De Lagarde Radio

Wekelijkse update over het tv-aanbod. Wat valt er deze week te streamen, welke documentaire zou je moeten zien, welke serie moet mee naar een onbewoond eiland? Ook met de beste verhalen achter overbekende tv-leaders.

Podcast afleveringen

#68: Welke series moet je dit jaar gezien hebben?

zaterdag 29 december 2018, 22:16 uur

Jaaroverzicht! De Lagarde stelde een Top 200 samen van de beste series van 2018. Naar aanleiding daarvan komt iedereen aan tafel met een persoonlijke top 3. Spoiler: niemand heeft dezelfde favoriet – voer voor discussie, kortom. Roy van Vilsteren, Floor Overmars, Joep Boorsma en Roger Abrahams schuiven aan. Presentatie: Cécile Koekkoek.

#67: Springsteen on Broadway, Roma en Dogs.

maandag 24 december 2018, 10:44 uur

Roger Abrahams genoot van het theaterconcert Springsteen on Broadway (Netflix). Joep Boorsma werd een beetje teleurgesteld door de veelgeprezen film Roma (ook op Netflix). Floor Overmars, sinds kort hondenbezitter, keek naar de documentaireserie Dogs (wéér Netflix). Als Seriemoordenaar van de week kiest dit keer misdaadverslaggever Peter R. de Vries zijn favoriete tv-serie. Presentatie: Cécile Koekkoek.

#66: Rundfunk, De Kennedy's en Bad-Blood.

vrijdag 14 december 2018, 16:48 uur

Roger Abrahams keerde razend enthousiast terug uit het theater, waar hij de cabaretshow Wachstumsschmerzen van Rundfunk zag - je weet wie, die gasten van tv (terug te zien op NPO Start Plus, en in de theaters tot en met juni 2019).Floor Overmars zag een serie over een van haar favoriete onderwerpen: De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie (vanaf zaterdag 5 januari op NPO 2, 21.10). Joep Boorsma keek naar de Netflix-Bad Blood, over de Siciliaans-Canadese maffiabaas Vito Rizzuto uit Montreal (over wie hij als ventje ooit een spreekbeurt heeft gegeven!). De Seriemoordenaar is Anne Appelo, die het Nieuwjaarsconcert presenteert (1 januari, NPO 2, 19.00). Presentatie: Cécile Koekkoek.

#65: 1983, Wanderlust en Family Guy

zaterdag 8 december 2018, 16:42 uur

Roger Abrahams zag de eerste Poolse Netflix-serie: 1983 (‘intrigerend’). Roy van Vilsteren keek naar Wanderlust op dezelfde zender (‘warm’). En Joep Boorsma kon eindelijk vreugdevol leeglopen over de animatieserie Family Guy (seizoen 16!). De Seriemoordenaar van de week is Harm Edens. Presentatie: Cécile Koekkoek.

#64: Sahara, Free Solo en Killing Eve

zaterdag 1 december 2018, 02:09 uur

Avontuurlijke journalistiek: dat is de nieuwe reisserie Sahara van correspondent Bram Vermeulen, zo zag Roger Abrahams. Floor Overmars keek naar de bloedstollende documentaire Free Solo, die vanaf januari 2019 in de bioscopen draait. Joep Boorsma moest even wennen, maar is nu erg enthousiast over de thrillerserie Killing Eve (Videoland).

#63 Sylvana Simons demon of diva, Annie M.G Schmidt en The Kominsky Project

zaterdag 24 november 2018, 15:30 uur

Cécile Koekkoek was onder de indruk van de documentaire over Sylvana Simons: 2Doc: Sylvana Simons, demon of diva (terug te zien via npo.nl). Wie het ongewone levensverhaal van Annie M.G. Schmidt wil kennen, moet volgens Roger Abrahams kijken naar de vierdelige documentaireserie Annie M.G. Schmidt (dinsdag, NPO 2, 20:25 uur). Joep Boorsma zag op Netflix de comedyserie The Kominsky Project, met o.a. Michael Douglas. De Seriemoordenaar is Bartho Braat, Sinterklaas in De Pepernotenclub (Videoland).

#63 Voor alles bang geweest, The ballad of buster scruggs en The Sinner seizoen 2

zaterdag 17 november 2018, 13:00 uur

Cecile Koekoek keek naar de documentaire "Voor alles bang geweest" over de overleden schrijver Joost Zwagerman. Roger Abrahams is enthousiast over The ballad of buster scruggs en Joep Boorsma keek naar het tweede seizoen van The Sinner. De seriemoordenaar van de week is journalist Angela de Jongh.

#62 House of Cards special

zaterdag 10 november 2018, 13:48 uur

Het laatste seizoen House of Cards is te zien op Netflix, zónder Kevin Spacey. Is het wat? Floor Overmars, Roger Abrahams en Roy van Vilsteren keken de reeks en vertellen erover in een special die helemaal aan deze serie is gewijd. Presentatie: Cécile Koekkoek.

#61: Making a Murderer 2, Bodyguard en Free Fight

zaterdag 3 november 2018, 15:00 uur

Roy van Vilsteren is zeer enthousiast over de Netflix-serie Making a Murderer 2. Ook op Netflix: de Britse thrillerserie Bodyguard, die Joep Boorsma heeft gezien. Floor Overmars heeft naar de One Night Stand-film Free Fight (zaterdag, NPO 3, 22:05 uur) gekeken. Seriemoordenaar van de week is 3FM-dj Mark van der Molen. Presentatie: Cécile Koekkoek.

#60: First Man, Gek van het leven en Sacrifice.

zaterdag 27 oktober 2018, 13:34 uur

Roger Abrahams is naar de bioscoop gegaan om de astronautenfilm First Man te zien. Cécile Koekkoek, Jacques Brel-liefhebber, keek naar de Brel-documentaire Gek van het leven (te zien via 2doc.nl). Joep Boorsma vertelt over de bizarre truc die illusionist Derren Brown uithaalt in Sacrifice (Netflix). Seriemoordenaar van de week is Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf.

#59 Dark 2, Heavyweight en Fightworld

zaterdag 20 oktober 2018, 17:30 uur

Roger Abrahams bracht in Berlijn een bezoek aan de set van de Netflix-serie Dark 2 en vertelt erover. Roy van Vilsteren bespreekt zijn favoriete podcast buiten de Lagarde: Heavyweight. Joep Boorsma heeft gekeken naar Fightworld (Netflix), een reeks over vechttechnieken in verschillende culturen. De Seriemoordenaar van de week is presentator Danny Ghosen, te zien in Danny in de buitenwijken (woensdag, NPO 3, 22:10 uur).

#58: Mocromaffia, De Sonja Barend Award en de podcast Brad Easton Ellis

zaterdag 13 oktober 2018, 14:35 uur

Joep Boorsma keek naar de nieuwe serie Mocromaffia (Videoland), Roy van Vilsteren vertelt over de nominaties van De Sonja Barend Award en Floor Overmars luisterde naar de podcast Brad Easton Ellis. De Seriemoordenaar van de week is sportverslaggever Jan Roelfs.

De Lagarde Podcast #57: Hold the dark, Elite en Serial.

zaterdag 6 oktober 2018, 12:30 uur

Joep Boorsma maakte de tune van het nieuwe programma Na het nieuws (elke werkdag na het Achtuurjournaal op NPO 1 Extra). Ook keek hij naar de Netflix-film Hold the Dark, die een nogal verwarrend verhaal heeft. Roger Abrahams zag de eerste aflevering van de spannende Spaanse Netflix-serie Élite, over (sociale) conflicten tussen Spaanse scholieren. Roy van Vilsteren luisterde naar het derde seizoen van de immens populaire podcast-serie Serial. Seriemoordenaar: Na het nieuws-presentator Renze Klamer.

De Lagarde Radio #56: Bojack Horseman, Quincy en De Kijk van Koolhoven.

zaterdag 29 september 2018, 13:55 uur

Roy van Vilsteren zag het vijfde seizoen van de komische animatieserie Bojack Horseman (Netflix). Joep Boorsma vergaapte zich aan het ontstellend rijke muziekleven van Quincy Jones in de documentaire Quincy (Netflix). Roger Abrahams is vol lof over Martin Koolhovens nieuwe filmprogramma De kijk van Koolhoven (vrijdag, NPO 3, 21:15 uur). De Seriemoordenaar is voormalig topzwemmer Pieter van den Hoogenband.

De Lagarde Radio #55: 80 jaar oorlog, de trending-lijst van Youtube en de thriller Searching.

zaterdag 22 september 2018, 14:20 uur

Roger Abrahams heeft genoten van 80 Jaar Oorlog, de nieuwe geschiedenisserie van de NTR (vrijdag, NPO 2, 21:05 uur). Cécile Koekkoek keek met haar kinderen mee naar de Trending-lijst van YouTube. Joep Boorsma raakt al twee weken niet uitgepraat over de thriller Searching (nu in de bioscoop). De Seriemoordenaar van de week is cabaretier Tim Kamps.

De Lagarde radio #54 Wie is eigenlijk de neef va Mick Jagger?

zaterdag 15 september 2018, 14:10 uur

Joep Boorsma keek naar Sulla mia pelle (Netflix): een Italiaans filmdrama over geweld tegen gevangenen. Floor Overmars zag de Noorse tv-sensatie voor jongeren Skam, die nu een Nederlandse versie krijgt (zondag, NPO 3, 20:20 uur). Roger Abrahams roept iedereen op naar de tv-film Suzy Q te kijken (vrijdag, NPO 2, 23:20 uur) , de doorbraakfilm van o.a. Martin Koolhoven en Carice van Houten, die eindelijk weer eens op de buis is. Seriemoordenaar van de week is presentator Tim Hofman.

De Lagarde Podcast #52: Lukt het Twan Huys om RTL Late Night om te toveren tot een serieuze talkshow?

zaterdag 8 september 2018, 01:35 uur

Cécile Koekkoek is enthousiast over het vernieuwde Late night, nu met Twan Huys (elke werkdag op RTL 4, 22:30 uur). Joep Boorsma zag het komisch drama Enlightened met Laura Dern (nu op Ziggo). Roger Abrahams keek naar de documentaire The Cleaners (dinsdag, NPO 2, 22:55 uur), over Filipijnse ‘schoonmakers’ die het internet smetvrij houden voor de rest van de wereld. Maar wie bepaalt wat een smet is? De Seriemoordenaar van de week: journaliste Carolien Spaans.

De Lagarde Podcast #51: Ga jij na het kijken van The Magic Pill anders eten?

zondag 2 september 2018, 12:00 uur

Na een korte gedachte over Better Call Saul (seizoen 4 is onlangs begonnen op Netflix) vertelt Joep Boorsma over de spannende serie Good Behavior (Videoland). Roger Abrahams heeft een bankencrisis documentaire over de redding van ABN AMRO in 2008 gezien: De achtste dag (maandag 3 september, NPO 2, 20:25 uur). En Floor Overmars overweegt haar ijskast stevig uit te mesten na het kijken van The Magic Pill (sinds 24 augustus op Netflix), een controversiële documentaire over het zogenoemde ketogeen dieet, dat zou helpen tegen chronische ziekten. FacebookTwitterE-mail LinkedIn

De Lagarde Podcast #50: Daan Schuurmans is de beste acteur van Nederland

zondag 26 augustus 2018, 00:09 uur

Floor Overmars luisterde naar Sør, een podcast over de compleet verschillende herinneringen aan dezelfde middelbare school van de linkse schrijfster Marjolijn van Heemstra en haar oude geschiedenisleraar, de rechtse politicus Ronald Sørensen. Joep Boorsma zag de Spaanse komedie El autor. Roger Abrahams keek naar de nieuwe Nederlandse thrillerserie Ik weet wie je bent – en vond haar steengoed. Hoofdrolspeler Daan Schuurmans zit in de rubriek De seriemoordenaar en kiest zijn favoriete televisieserie.

De Lagarde Podcast #49: Waarom je beter My Mad Fat Diary kunt kijken dan Insatiable

zondag 19 augustus 2018, 12:00 uur

Maaike Tol legt haarfijn uit waarom er ophef is rondom de twaalfdelige serie Insatiable. Joep Boorsma keek naar de elf minuut-durende documentaire Zion, over een worstelaar met het caudaal regressiesyndroom. Toe aan wat spanning? Floor Overmars tipt de thriller The Invitation met onze eigen Michiel Huisman.

De Lagarde Radio #48: Like Father, Cocaine Coast (Fariña) en Atlanta

zaterdag 11 augustus 2018, 12:30 uur

Sahil Amar Aïssa keek naar de serie Atlanta met niemand minder dan Donald Glover, beter bekend als Childish Gambino. Joep Boorsma keek naar de comedy Like Father met Kelsey Grammer en Maaike Tol kreeg een inkijkje in de drugs en tabakwereld door Fariña (Cocaine Coast). En Geza Weisz vertelt als seriemoordenaar dat hij altijd overal te laat mee is....

De Lagarde Radio #47: Benvinguts a la familia, Imposters en The bleeding Edge

zaterdag 4 augustus 2018, 17:30 uur

Joep Boorsma keek naar The Bleeding Edge, een Netflix-documentaire over de schaduwkanten van innovatie van medische apparatuur (dit is echt een aangrijpend verhaal); Floor Overmars en Roy van Vilsteren keken naar iets lichters: Benvinguts a la família (een Catalaanse donkere komedie, Netflix) en Imposters (Videoland), een comedy over een vrouw die met haar charmes andere mensen kaalplukt – een verhaal dat Roy bekend voorkwam.

De Lagarde Radio #46: What we started, The dark tourist en Zomergasten

zaterdag 28 juli 2018, 17:45 uur

In De Lagarde #46 blikt Floor Overmars alvast vooruit op Zomergasten, Joep Boorsma vertelt ons meer over de dance industrie met de documentaire "What We Started" en Roy van Vilsteren keek naar een opmerkelijke documentaire van David Ferrier over een bizarre kietel-competitie genaamd "Tickled".

De Lagarde Radio #45: The Bridge IV, Secret City en Who's America

zaterdag 21 juli 2018, 13:45 uur

The Bridge IV komt eraan (zaterdag 21 juli, NPO 2, 20:00 uur)! Roger Abrahams zag de eerste aflevering. Roy van Vilsteren keek de Australische Netflix-serie Secret City in één dag uit en vertelt waarom. Floor Overmars liet zich verbijsteren door het nieuwe project van Sacha Baron Cohen: Who is America? (helaas alleen op Showtime te zien, maar ook op YouTube).

De Lagarde Radio #44: Delicious en Sharp Objects

zaterdag 14 juli 2018, 13:30 uur

Roy van Vilsteren keek naar de eerste aflevering van de prachtig gefilmde HBO-(dus Ziggo-)serie Sharp Objects, met Amy Adams. Delicious (za 14-7, NPO 1, 21:25 uur) is een Britse dramaserie met humor en een culinaire inslag, en ze smaakt naar meer, vindt Roger Abrahams.

De Lagarde Radio #43: The Vietnam War en comedyshow Nannette van Hannah Gadsby

zaterdag 7 juli 2018, 11:00 uur

Roy van Vilsteren heeft de documentaireserie The Vietnam War gezien op Netflix. Roger Abrahams keek naar de snoeiheet-actuele comedyshow van Hannah Gadsby, Nanette (ook op Netflix), en vond hem indrukwekkend. De Seriemoordenaar van de week is musicalactrice Carolina Dijkhuizen.

De Lagarde Radio #42: The Staircase, Love means zero en Podcast Bob

zaterdag 30 juni 2018, 12:00 uur

Roy van Vilsteren heeft de dertiendelige Netflix-documentaireserie The Staircase uitgekeken en vertelt erover. Floor Overmars zag Love means zero (woensdag 4 juli, NPO 2, 23:00 uur), een documentaire over Nick Bollettieri, de eigenzinnige tenniscoach die zijn sterspeler André Agassi plotseling liet vallen. De podcast Bob (van VPRO Dorst) houdt Roger Abrahams bezig, want: heeft de 84-jarige Elisa ooit een kindje moeten afstaan of is dat verhaal het gevolg van haar dementie? Seriemoordenaar van de week: tv-kok Nadia Zerouali.

De Lagarde Podcast #41: Patrick Melrose, Succession en La balada de Hugo Sánchez

zaterdag 23 juni 2018, 13:40 uur

Floor Overmars is enthousiast over een nieuwe dramaserie over rijke Britten, Patrick Melrose (met Benedict Cumberbatch, maandag 25 juni NPO 2, 22:55 uur). Net zo stinkend rijk, maar dan Amerikaans, zijn de personages uit de kijktip van Roy van Vilsteren: Succession (nu op Ziggo). Roger Abrahams wijst de liefhebber van voetbal en Latijns-Amerika op de komische Mexicaanse Netflix-serie La balada de Hugo Sánchez.

De Lagarde Podcast #40: Alex Strangelove, The Americans en The Beatles: Eight Days a Week

zaterdag 16 juni 2018, 12:30 uur

Floor Overmars bespreekt de modern-prettige aanpak van seksualiteit in de Netflix-serie Alex Strangelove. Roy van Vilsteren zou nog wel twintig seizoenen van The Americans willen zien, maar zit pas in het vijfde, ook op Netflix. Roger Abrahams liet zich verrassen door het frisse geluid van The Beatles in de muziekdocumentaire The Beatles: Eight Days a Week (21 juni te zien op NPO 2, 22:55 uur).

De Lagarde Radio #39: Novembre 13 en de serie Safe op Netflix

zaterdag 9 juni 2018, 15:15 uur

In de podcast: Floor Overmars over het documentairedrieluik 13 Novembre en Roy van Vilsteren over het aanbod op Netflix in het algemeen en de serie Safe in het bijzonder. Eva Crutzen nomineert een serie voor het onbewoonde eiland. Presentatie: Cécile Koekkoek.

De Lagarde Radio #38: The Tale, Het mysterie van de melkrobots en Andere tijden sport

zondag 3 juni 2018, 18:00 uur

In deze aflevering: Roy van Vilsteren is enthousiast over de tv-film The Tale met Laura Dern (nu te zien op Ziggo), Floor Overmars liet zich verpletteren door agrarisch leed in de tragische documentaire Het mysterie van de melkrobots (maandag 4 juni op NPO 2 om 20:25 uur) en de WK-bijdrage met een vleugje multiculturele problematiek komt deze week van Roger Abrahams, die een aflevering van Andere tijden sport zag over Dries Boussatta, de eerste Marokkaanse Nederlander die voor Oranje uitkwam (zondag 3 juni, NPO 1, 22:15 uur). Presentatie: Julius van 't Hek.

De Lagarde Radio #37: Boter, Kaas noch Eieren, 13 Reasons Why en De spelende mens

zaterdag 26 mei 2018, 13:15 uur

In de nieuwe podcast: Roy van Vilsteren bespreekt het tweede seizoen van 13 Reasons Why (nu te zien op Netflix). Roger Abrahams praat over de documentaire Boter, kaas noch eieren (over veganisme, donderdag 31 mei, NPO 3, 21:35 uur). De hoofdpersoon daaruit, presentatrice Milouska Meulens, is de Seriemoordenaar van de week. Tot slot heeft Floor Overmars als kijktip De spelende mens (donderdag 31 mei, NPO 3, 23:05 uur) meegenomen. Presentatie: Julius van 't Hek.

De Lagarde Radio #36 over Broeders, The Atomic Soldiers en Evil Genius

maandag 21 mei 2018, 10:10 uur

Floor Overmars over het tweeluik Broeders (NPO vanaf 19 mei), Roger Abrahams over de documentaire The Atomic Soldiers (NPO, vanaf 21 mei) en Roy van Vilsteren over de documentaireserie Evil Genius (nu op Netflix). Ook met Marijn Frank (o.a. Keuringsdienst van Waarde en de documentaire Vleesverlangen) over de kwestie: welke serie moet mee naar een onbewoond eiland? Presentatie: Julius van ’t Hek.

De Lagarde podcast #35: Dear White people & het Songfestival

zaterdag 12 mei 2018, 13:40 uur

In de nieuwe podcast: een Andere Tijden-aflevering over de Holland-Amerika Lijn, het tweede seizoen Dear White People op Netflix en een fijne discussie over de vraag: heeft Zweden of Cyprus nou een beter Songfestivalliedje dit jaar? Met Roger Abrahams, Floor Overmars en Roy van Vilsteren. Presentatie: Julius van ’t Hek.

De Lagarde Radio #34

zaterdag 5 mei 2018, 12:30 uur

In de podcast: Mark Robinson (mediaredacteur De Nieuws BV) over de nieuwe Netflixserie Happy! (en zijn ontmoeting met Netflix-CEO Reed Hastings) en Roy van Vilsteren over de opmerkelijke overeenkomsten tussen de Duitse serie Dark en de nieuwe Deense serie The Rain. Plus: hoe zorgen we ervoor dat obscure jaren-tachtig-films te zien blijven?

De Lagarde Radio #33

zaterdag 28 april 2018, 12:45 uur

Floor Overmars, Roy van Vilsteren en Roger Abrahams geven een wekelijkse update over het tv-aanbod. Wat valt er deze week te streamen, welke documentaire zou je moeten zien en welke serie moet mee naar een onbewoond eiland? Met acteur Benja Bruijning als seriemoordenaar van de week.

De Lagarde Radio #32

zaterdag 21 april 2018, 17:00 uur

In de podcast van de Lagarde: alles over de documentaire Joline, de Netflixshow van Ricky Gervais en antwoord op de vraag: is het nieuwe seizoen The Handmaid’s Tale net zo goed als het eerste?

De Lagarde Radio #31

zaterdag 14 april 2018, 12:30 uur

In onze podcast: alles over de nieuwe Netflixserie The Alienist, de Spaanse reeks La Zona en de Netflix-documentaireserie Trump: The American Dream. Plus: welke serie moet volgens NOS-verslaggever Martijn Bink mee naar een onbewoond eiland?

De Lagarde Radio #30

zaterdag 7 april 2018, 14:30 uur

Roger Abrahams, Roy van Vilsteren en Floor Overmars praten ons bij op het gebied van films, series en documentaires. En in deze aflevering horen we programmamaker Nicolaas Veul over Wild Wild Country, alles over het nieuwe programma van Bas Heijne, het NPO-programma Tweestijd en de HBO/Ziggo-comedy Barry. Plus: was dat einde van Top of the Lake: Chinagirl nou goed of slecht?!

De Lagarde Radio #29

zaterdag 31 maart 2018, 12:00 uur

Roger Abrahams, Roy van Vilsteren en Floor Overmars praten ons bij op het gebied van films, series en documentaires. Zij bespreken onder andere de nieuwe BNNVARA serie "Zuidas" die vanaf zondag te zien is op NPO 3. En deze week is de seriemoordenaar niemand minder dan goochelaar Hans Kazan. Hans woont al jaren in Spanje en kijkt dan ook weinig Nederlandse televisie. Maar dat neemt niet weg dat hij zo af toe naar een spannende Netflix serie kijkt. Welke dat is? Dat hoor je in De Lagarde Podcast gepresenteerd door Julius van 't Hek.

De Lagarde Radio #28

zaterdag 24 maart 2018, 11:45 uur

De Lagarde Radio. De podcast over films, series en documentaires. Roger Abrahams, Roy van Vilsteren en Floor Overmars Hebben deze week weer wat gezien wat ze graag met jullie delen. En deze week is de seriemoordenaar niemand minder dan Frans Bauer. De Lagarde Podcast wordt gepresenteerd door Julius van 't Hek.

De Lagarde Radio #27

zaterdag 17 maart 2018, 14:25 uur

Floor Overmars, Roy van Vilsteren en Roger Abrahams geven een wekelijkse update over het tv-aanbod. Wat valt er deze week te streamen, welke documentaire zou je moeten zien, welke serie moet mee naar een onbewoond eiland? Journalist en hoofdredacteur van online platform Follow the Money, Eric Smith, is de seriemoordenaar van de week.

De Lagarde Radio #26

dinsdag 13 maart 2018, 06:47 uur

Wekelijkse update over het tv-aanbod. Wat valt er deze week te streamen, welke documentaire zou je moeten zien, welke serie moet mee naar een onbewoond eiland? Ook met de beste verhalen achter overbekende tv-leaders.

De Lagarde Radio #25

zaterdag 3 maart 2018, 14:00 uur

Wekelijkse update over het tv-aanbod. Wat valt er deze week te streamen, welke documentaire zou je moeten zien, welke serie moet mee naar een onbewoond eiland? Ook met de beste verhalen achter overbekende tv-leaders.

De Lagarde Radio #24

zaterdag 24 februari 2018, 12:30 uur

Wekelijkse update over het tv-aanbod. Wat valt er deze week te streamen, welke documentaire zou je moeten zien, welke serie moet mee naar een onbewoond eiland? Ook met de beste verhalen achter overbekende tv-leaders.

De Lagarde Radio #23

zaterdag 17 februari 2018, 14:00 uur

Wekelijkse update over het tv-aanbod. Wat valt er deze week te streamen, welke documentaire zou je moeten zien, welke serie moet mee naar een onbewoond eiland? Ook met de beste verhalen achter overbekende tv-leaders.

De Lagarde Radio #22

zaterdag 10 februari 2018, 12:15 uur

Wekelijkse update over het tv-aanbod. Wat valt er deze week te streamen, welke documentaire zou je moeten zien, welke serie moet mee naar een onbewoond eiland? Ook met de beste verhalen achter overbekende tv-leaders

De Lagarde Radio #21

zaterdag 3 februari 2018, 12:30 uur

Wekelijkse update over het tv-aanbod. Wat valt er deze week te streamen, welke documentaire zou je moeten zien, welke serie moet mee naar een onbewoond eiland? Ook met de beste verhalen achter overbekende tv-leaders

De Lagarde Radio #20

zaterdag 27 januari 2018, 14:30 uur

Wekelijkse update over het tv-aanbod. Wat valt er deze week te streamen, welke documentaire zou je moeten zien, welke serie moet mee naar een onbewoond eiland? Ook met de beste verhalen achter overbekende tv-leaders

De Lagarde Radio #19

zaterdag 20 januari 2018, 14:45 uur

Wekelijkse update over het tv-aanbod. Wat valt er deze week te streamen, welke documentaire zou je moeten zien, welke serie moet mee naar een onbewoond eiland? Ook met de beste verhalen achter overbekende tv-leaders

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1