Het Mediaforum
KRO-NCRV

Danka Stuijver: “Ze heeft toch al een podium? Waarom moet ze dan nog bij Jinek een podium krijgen?”

  1. Podcastschevron right
  2. Het Mediaforumchevron right
  3. Danka Stuijver: “Ze heeft toch al een podium? Waarom moet ze dan nog bij Jinek een podium krijgen?”

wo 23 september 2020

Aan tafel zitten Leonard Ornstein, Elger van der Wel en Spraakmaker Danka Stuijver.

Het mediamoment van Ornstein gaat over de bevlogen speech van Boris Johnson die gisteren zijn land toesprak. “Hij heeft laten zien dat hij niet weer overvallen zal worden door een tweede golf, iets waar Mark Rutte een voorbeeld aan kan nemen. Het is nu echt oorlog tegen het virus in Groot-Brittannië.” Ornstein vertelt uitgebreid hoe hij verder naar deze vurige toespraak kijkt en vraagt zich af hoe ook Mark Rutte zijn juiste toon kan vinden.

Het mediamoment van Elger van der Wel is de bekendmaking van de nominaties voor de Dutch Podcast Awards. Zijn er nog opvallende nominaties? En van der Wel is zelf genomineerd met zijn podcast Trust Nobody, een podcast over ‘Wie is de Mol?’ Hoe zit dat?

Gisteren schoof Famke Louise aan bij Jinek en Tim Douwsma vond zijn plek bij Op1 om hun #ikdoenietmeermee-beweging toe te lichten. Is het goed dat ze uitgenodigd worden aan tafel? Of is het een te groot podium? En is er wat verandert door het aanpassen van de hashtag naar #ikbenkritisch door Tim Douwsma?