Het Mediaforum
KRO-NCRV

Hugo Logtenberg: “Ik heb andere verwachtingen van mijn volksvertegenwoordigers.”

  1. Podcastschevron right
  2. Het Mediaforumchevron right
  3. Hugo Logtenberg: “Ik heb andere verwachtingen van mijn volksvertegenwoordigers.”

do 7 december 2023

Aan tafel zitten Hugo Logtenberg, Ajouad el Miloudi en Spraakmaker is Manya Koetse.

El Miloudi zijn mediamoment gaat over de samenstelling van de nieuwe Tweede Kamer. El Miloudi: “Dit is weer verfrissend.”

Logtenberg zijn mediamoment gaat over boek over de rechtszaak tegen de verdachten van de aanslagen in Parijs in 2015. Logtenberg: “Het is verdrietig, het is aangrijpend, het is hoopgevend. Ik zou willen dat ik het had kunnen schrijven.”

In het Mediaforum hebben we het over de veranderingen in talkshowland. Zo verdwijnt Op1 vanaf de zomer. Logtenberg: “Moet je voorstellen hoe het voor alle betrokkenen is, die zich met ziel en zaligheid hebben ingezet voor het programma, in het AD moeten lezen dat er een dag later een persbericht zou komen. Een schande is het.”  

Verder hebben we het over Sunneklaas, de Amelandse variant van Sinterklaas. Een camerateam van Powned ging op bezoek en werd belaagd. El Miloudi: “Ik sta hier dubbel in. Ik ben voor persvrijheid, maar gun de eilanders ook hun traditie.” Logtenberg: “Je blijft gewoon met je fikken van elkaar af, ook van journalisten.”