appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Onzichtbare Hand

Economische tips en trucs voor een rijk leven. In deze podcast gaat Milou Brand samen met deskundigen op zoek naar de onzichtbare krachten achter het economische nieuws. Hoe kun je de economie in je voordeel laten werken en er beter van worden? Jort Kelder is haar orakel, zijn alwetendheid is de leidraad.

Podcast afleveringen

#6 Hoe promoot je jezelf (zonder jeuk)?

woensdag 12 juni 2019, 09:13 uur

Als je meer uit je carrière wilt halen is het belangrijk om jezelf goed in de (online) etalage te zetten. Maar hoe praat je over jezelf en je talenten zonder op te scheppen? Met Jigal Schrijver, Suzanne Streefland en Milou Brand.

#5 Hoe bespaar je op je verzekeringen?

dinsdag 28 mei 2019, 12:55 uur

Als je het woord verzekeren hoort dan haak je wellicht al af, maar slim is dat niet. Je kunt namelijk flink geld besparen als je jouw verzekeringen eens onder de loep neemt. Hoe doe je dat? Met Guido Rodenburg, Suzanne Streefland en Milou Brand.

#4 Is dit een goede tijd om te beleggen?

dinsdag 14 mei 2019, 14:48 uur

Door de lage spaarrente is het wellicht verstandiger om te beleggen, maar hoe doe je dat slim? En is het nu wel de juiste tijd om in te stappen? Met Jelle Maasbach, Suzanne Streefland en Milou Brand.

#3 Waarom zou je nog 40 uur per week werken?

dinsdag 30 april 2019, 09:52 uur

Voorzitter van de MBO Raad, Ton Heerts, zei dat de beroepsbevolking meer moet werken om de tekorten op de arbeidsmarkt op te lossen. Maar waarom zou je eigenlijk nog 40 uur per week werken? Met Paul Damen, Suzanne Streefland en Milou Brand.

#2 De huizenmarkt: huren of kopen?

dinsdag 16 april 2019, 12:57 uur

Wat er allemaal te overwegen valt voor je de keuze maakt: blijven huren, of toch kopen? Wat te doen op de oververhitte woningmarkt in een notendop, met Sander van der Ploeg, Suzanne Streefland en Milou Brand

#1 Maserati van de zaak

vrijdag 29 maart 2019, 14:47 uur

Extra vakantieweken, een hoog salaris, reisjes naar het buitenland en extra onkostenvergoedingen. Het is allemaal denkbaar in een krappe arbeidsmarkt. De werkloosheid is nog nooit zo laag geweest, en werkgevers hebben grote moeite om goed personeel te vinden. Gouden tijden dus voor werknemers, want als je gewild bent, kun je eisen stellen. In deze podcast geeft Jort Kelder tips, hij wist eerder al een Maserati van de zaak los te peuteren.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1