appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Voetbalpodcast #127: 'VAR is een soort Comedy Capers'

ANP
maandag 23 november 2020 | NOS | Redactie

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen het voetbalweekend met commentatoren Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff.

#127 - 'VAR is een soort Comedy Capers'

Met daarin veel aandacht voor de VAR, die in de eredivisie een dubieuze rol speelde. "Ik ben nog steeds een voorstander van de VAR", begint Elshoff. "Maar het is wel heel verdrietig wat er dit weekend is gebeurd." En dan gaat het om de situatie bij FC Twente - PSV, waar de bezoekers na ingrijpen van de videoscheidsrechter een dubieuze strafschop kregen. "Het is een soort Comedy Capers", concludeert Grueter.

En dus moet er iets veranderen. Roelfs denkt te weten waar het misgaat. "Qua communicatie is het bar en boos. Na een Champions League-wedstrijd geeft de scheidsrechter ook geen uitleg. Wij zijn in Nederland veel te open."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1