appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

NOS Voetbalpodcast #114: 'Woorden Berghuis regelrechte aanklacht tegen Advocaat'

ANP
maandag 21 september 2020 | NOS | Redactie

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Jeroen Stekelenburg met commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Jan Roelfs alle gebeurtenissen van het afgelopen voetbalweekend.

#114 - 'Woorden Berghuis regelrechte aanklacht tegen Advocaat'

Aan bod komt onder andere het eerste puntverlies van Feyenoord, thuis tegen FC Twente (1-1). Grueter was bij de wedstrijd aanwezig en zag een zwak Feyenoord. "Het was heel opvallend hoe matig ze presteerden. En dat heeft puur te maken met instelling."

Na afloop uitte aanvoerder Steven Berghuis kritiek op het veldspel en de tactiek van de Rotterdammers. Stekelenburg vraagt zich af of de woorden van Berghuis niet een regelrechte aanklacht zijn tegen trainer Dick Advocaat.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1