appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
STER Advertentie

Formule 1-podcast #12: 'Problemen Verstappen groter dan gedacht'

AFP
maandag 14 september 2020 | NOS | Redactie NOS Sport

Presentatrice Amber Brantsen bespreekt in de NOS Formule 1-podcast met verslaggever Louis Dekker en oud-coureur Jan Lammers de Grand Prix van Toscane. Genoeg om over te praten, want met acht uitvallers - onder wie Max Verstappen - en twee herstarts was het een spectaculaire race op Mugello.

#12 - 'Problemen Verstappen groter dan gedacht' (S02)

Voor Verstappen was het de tweede Grand Prix op rij dat hij niet over de finish kwam. Een dipje of is er meer aan de hand? "Ik dacht dat het een of andere elektrische storing was", zegt Lammers. "Maar als ik nu de nieuwsberichten zie, dan is het toch geen sinecure wat er is gebeurd."

Nieuwe motor voor Sotsji

Lammers zegt dat er in het onderzoekscentrum van Honda keihard wordt gewerkt om het lek boven te krijgen. "Verstappen zal waarschijnlijk bij de volgende Grand Prix in Sotsji met een andere motor komen."

Volgens Dekker is het een voordeel dat de race in Rusland pas op 27 september is. "Ze hebben een week extra de tijd ten opzichte van de laatste drie grands prix. Toen was het steeds racen, verplaatsen, racen. Er is gewoon tijdnood als er iets met de auto aan de hand is."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1