appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
STER Advertentie

Podcast De Zomerdag: De wonderlijke curve van Suriname

ANP
vrijdag 14 augustus 2020 | NOS | Redactie

In Suriname leek niet zoveel aan de hand als het om de coronacrisis gaat. De regering sloot de grenzen meteen toen een eerste besmetting opdook. Maar dat was niet voldoende.

#649 - De Zomerdag - Suriname in lockdown

Ook al zijn er 'slechts' enkele honderden besmettingen en tientallen doden, dat is een groot probleem voor Suriname. Oud-correspondent Hennah Draaibaar legde uit in de podcast dat de gezondheidszorg er maar op een heel klein aantal patiënten berekend is.

De podcast De Dag is met zomerstop tot aanstaande maandag, 17 augustus. De afgelopen weken verscheen, net als vandaag, elke werkdag De Zomerdag. Daarin een selectie van opvallende gesprekken uit de afgelopen maanden herhaald wordt. Vanaf maandag verschijnt elke dag weer een nieuwe, actuele aflevering van De Dag.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1