appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast Jong Bloed: 'Voor het menselijk lichaam geldt: use it or lose it!'

ANP
donderdag 9 juli 2020 | AVROTROS | Jong Bloed

In aflevering 5 van de podcast Jong Bloed horen we de drie ultieme oefeningen voor een sterke romp. De romp ('core') is essentieel voor bijna alle bewegingen en sporten en dus ook om gezond te blijven. 

In Jong Bloed geeft top-personal trainer Wouter Middelbos simpele tips voor een solide 'core'.

Plezier

Middelbos illustreert het gigantische belang van een stabiele romp bij bijna alle bewegingen in de sport én in het dagelijks leven. Zijn ultieme tip: wat je ook doet qua bewegen, blijf het altijd met plezier doen!

Verder: het nut van een koude douche, de top 3 voedingsmythes en de uitgesproken leefstijl van Ruud de Wild: "Als je kneiterhard hebt gezopen dan moet je de volgende dag echt op jezelf passen!"

Jong Bloed

In de podcast Jong Bloed gaan Wies Verbeek en Jaap Jongbloed -als nieuwsgierige leken- op zoek naar een lang en gelukkig leven. Een persoonlijke ontdekkingsreis in de wereld van fitness, voeding en anti-aging, waarin ze speuren naar de zin en onzin van allerlei onderzoeken, rages en adviezen.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1