appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Joost Eerdmans Roast 'ome Roon' Plasterk

ANP
zaterdag 23 mei 2020 | POWN | Redactie

In de nieuwste aflevering van de Roast van Joost legt Joost Eerdmans oud-minister Ronald Plasterk op de grill. Hij vraagt zich af waar Rode Roon is gebleven.

 

"Wat is er gebeurd? Als minister steunde Plasterk het Energieakkoord, liet 'ie talloze windmolens bouwen en was hij juist uitgesproken pro-EU. Nu de Basisweg hem betaalt, juicht rechts Nederland. Ik niet."

In de rubriek 'Bonje op het Binnenhof' gaat Eerdmans in op Marks mondkapjes-mysterie, Hugo'ss app en de gedeelde hobby van Tweede Kamerleden Dion Graus (PVV), Farid Azarkan (DENK) en Jesse Klaver (GroenLinks).

Tot slot toost Joost deze week op alle ambtenaren van Nederland.

De Roast van Joost

Elke zaterdag vanaf 12 uur is een gloednieuwe aflevering van De Roast van Joost te horen via de NPO Radio 1 website of app, of in je favoriete podcastapp.

Heb je zélf een suggestie voor een roast? Stuur je tips op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1