appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Zwarte Prietpraat
STER Advertentie

NOS Voetbalpodcast: 'Wie staat er op om Nederlandse voetbal te redden?'

ANP
maandag 27 april 2020 | NOS | Redactie

Het Nederlandse voetbal schudt op zijn grondvesten na het besluit van de KNVB om geen promotie/degradatie door te voeren en de beslissing over de verdeling van de Europese tickets. Arno Vermeulen bespreekt de gevolgen met Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs in een nieuwe aflevering van de NOS Voetbalpodcast.

"De KNVB heeft er een complete puinhoop van gemaakt", zegt Jeroen Elshoff. "De enige manier om dit enigszins goed te regelen, was heel goed communiceren met iedereen. Op deze manier heeft Eric Gudde het alleen maar erger gemaakt."

KNVB overslaan

"We hebben nu iemand nodig die opstaat en het Nederlandse voetbal gaat redden", stelt Jan Roelfs. "Ik denk aan Louis van Gaal of Guus Hiddink, aan een autoriteit die de KNVB bij de hand neemt. Iemand die in no time deze problemen gaat oplossen en zorgt dat de competitie in september van start gaat."

Het zou Elshoff niet verbazen als de clubs de KNVB overslaan in het zoeken naar een oplossing. "Er is weinig vertrouwen. Dan kan je twee dingen doen. Of wachten tot het toch wordt opgelost of zelf een groep mensen samenstellen, een sterke man vinden en de kar gaan trekken, los van de KNVB."

NOS Voetbalpodcast

Iedere maandag praat een panel van NOS commentatoren, onder leiding van Arno Vermeulen, je bij over het voetbal van de afgelopen week. Je vindt de NOS Voetbalpodcast op de NPO Radio 1 website en app, of via iTunesStitcher en je favoriete podcastapp.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1