appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

De roast van Joost: 'Klaver, Kelder en Kuzu'

ANP
zaterdag 11 april 2020 | POWN | Redactie

Ook met Pasen is de PowNed-podcast De Roast van Joost te horen. 

Presentator Joost Eerdmans geeft GroenLinks-leider Jesse Klaver een roast: "Deze crisis laat mij zien dat we heel goed zonder GroenLinks kunnen. Ik kijk naar wetenschappers, virologen, economen op tv, in plaats van naar wijsneus Jesse."

In Bonje op het Binnenhof antwoord op de vraag: Wat gebeurde er tussen de VVD’ers Frans Weisglas, Annemarie Jorritsma en Erica Terpstra in de Oude Zaal van de Tweede Kamer? 

Ook laat Joost zijn licht schijnen op de spijtbetuiging van voormalig CDA-leider Maxime Verhagen. En komt de implosie van DENK (Eerdmans: "DENK is een mislukt experiment; een partij van 12 steden, 13 ongelukken!") voorbij. 

Klokkenluider Jort Kelder ontvangt een toost. En Joost kan niet wachten tot de Eredivisie wordt herstart.

Elke zaterdag vanaf 12 uur is De Roast van Joost te horen via de NPO Radio1-app of één van de andere podcast-aanbieders. Luisteraars kunnen ook roasten. Tips zijn welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1