appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Kunststof
STER Advertentie

De Roast van Joost: 'De slappe knieën van Wopke'

ANP
zondag 5 april 2020 | Powned | Redactie PowNed

In de tweede aflevering van de PowNed-podcast De Roast van Joost legt presentator Joost Eerdmans minister van Financiën Wopke Hoekstra op de grill.

#2 - Een roast over de slappe knieën van Wopke

Joost ergert zich groen en geel aan de toezegging van 1 miljard euro door het kabinet aan het nog op te richten coronafonds: "We komen bedden en beademingsapparatuur tekort, onze winkelstraten staan op omvallen, zelfstandige ondernemers gaan kopje onder, overal is geld tekort, maar we lezen dat er 1 miljard euro gestort wordt naar de bodemloze putten van Zuid-Europa." Een roast over blaffende Italianen en gorilla's uit het zuiden.

App'je

Vorige week vertelde Eerdmans in De Roast van Joost over het corona-app'je dat hij ontving van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Deze week vertelt Joost over het app'je dat hij na de eerste uitzending uit het kabinet kreeg.

In 'Bonje op het Binnenhof' komt het coronadebat van afgelopen week voorbij, de werkstraf van DENK-kamerlid Tunahan Kuzu in Rotterdam en de gigantische stijging van de VVD in de EenVandaag-peiling.

De Roast van Joost

Elke zaterdag om 12.00 uur is een verse aflevering van De Roast van Joost te horen via de NPO Radio1-app of één van de andere podcast-aanbieders. Luisteraars kunnen ook roasten. Tips zijn welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1